Üye kartınızı oluşturdunuz mu?

Üye Kartı Oluştur
Hekimsen Şanlıurfa Şubesi 1. Olağan Genel Kurul İlanıdır | HEKİMSEN

Hekimsen Şanlıurfa Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu 24 Aralık 2022 tarihi saat 10.00 - 13.00 arasında, Kamberiye Mahallesi Zafer Caddesi Şanlıurfa Toki Rezidans Kat 8. No 29 Haliliye / Şanlıurfa adresinde yapılacaktır.

Hekimsen Şanlıurfa Şubesi 1. Olağan Genel Kurul ilanıdır.

1. Hekimsen Şanlıurfa Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu'nun 24 Aralık 2022 tarihinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 25 Aralık 2022 tarihinde her iki gün için de; saat 10.00 - 13.00 arasında Hekimsen Şanlıurfa Şubesi’nde yapılması kararlaştırılmıştır.
  2. Sendika web sitesi üzerinden kesin seçim tarihinin ilan edilmesi kararlaştırılmıştır.
  3. Seçim günü Divan Kurulu belirlenecek olup, aday olmak isteyen üyelerimiz oy pusulalarını hazırlayarak seçim günü Divan Kurulu’na açıklamaları gerekmektedir.

Tarih: 24 Aralık 2022 (10.00 - 13.00) / 25 Aralık 2022 (10.00 - 13.00)

Adres: Kamberiye Mahallesi Zafer Caddesi Şanlıurfa Toki Rezidans Kat 8. No 29 Haliliye / Şanlıurfa

İlgililere duyurulur.

Anahtar Kelimeler: Hekimsen Şanlıurfa Seçim, Hekimsen Şanlıurfa, Hekimsen Şanlıurfa Şubesi, Hekimsen Şanlıurfa Genel Kurul, Hekimsen Şanlıurfa İlan, Hekimsen Şanlıurfa Genel Kurul İlanı, Hekimsen Şanlıurfa Olağan Genel Kurul, Hekimsen Şanlıurfa Şube Seçimi, Hekimsen Şanlıurfa Genel Kurul Bilgileri, Hekimsen Şanlıurfa Şube