Hekimsen Doğu Marmara Şubesi Olağan Genel Kurul İlanıdır | HEKİMSEN

Hekimsen Doğu Marmara Şubesi (Bolu-Düzce-Kocaeli-Sakarya) 1. Olağan Genel Kurulu 19 Kasım 2022 tarihi saat 12.00 - 15.00 arasında, Sağlık Sk. Mithat Sözer İş Merkezi, B1 Blok, No: 48-49, Adapazarı/Sakarya adresinde yapılacaktır.

Hekimsen Doğu Marmara Şubesi 1. Olağan Genel Kurul ilanıdır.

1. Tüzüğümüze göre; üye sayısı 400-2000 arasında olan şubemizin genel kurulunda oy kullanmak üzere 20 delege seçilecektir. Delegelerin seçimi 02.11.2022 tarihinde saat 12.00-15.00 arasında yapılacaktır. Delege seçimleri için dilekçe ve kapı yazısı hazırlanacaktır. Örnek dilekçe şube sekreteryasından temin edilecektir. Delege adaylarının en geç 01.11.2022 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ve kimlik fotokopileri ile şube başkanlığımıza başvurması kararlaştırılmıştır.
  2. Şubemizin 1. olağan genel kurulunun 19.11.2022 tarihinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 20.11.2022 tarihinde her iki gün için de saat 12.00-15.00 arasında Hekimsen Doğu Marmara Şubesi’nde (Bolu-Düzce-Kocaeli-Sakarya) yapılması kararlaştırılmıştır. Adres: Sağlık Sk. Mithat Sözer İş Merkezi, B1 Blok, No: 48-49, Adapazarı/SakaryaSendika ana internet sayfasından kesin seçim tarihinin ilan edilmesi kararlaştırılmıştır.
  3. Şube başkan adaylarının yönetim kurulu ve disiplin kurulu listesi ile birlikte ve kimlik fotokopileriyle en geç 11.11.2022 tarihi mesai bitimine kadar Doğu Marmara (Bolu-Düzce-Kocaeli-Sakarya) şube başkanlığına başvurmaları kararlaştırılmıştır.
  4. Denetleme kurulu adaylarının kimlik fotokopileriyle en geç 11.11.2022 tarihi mesai bitimine kadar Doğu Marmara (Bolu-Düzce-Kocaeli-Sakarya) şube başkanlığına başvurmaları kararlaştırılmıştır.

İlgililere duyurulur.

Anahtar Kelimeler: Hekimsen Marmara Seçim, Hekimsen Doğu Marmara, Hekimsen Doğu Marmara Seçim İlan Metni, Hekimsen Doğu Marmara Seçim Duyurusu, Hekimsen Doğu Marmara Yönetim Seçimi, Hekimsen Doğu Marmara Kurul Seçimi, Hekimsen Doğu Marmara Genel Kurulu, Hekimsen Doğu Marmara İlan Metni, Hekimsen Bolu İlan Metni, Hekimsen Düzce İlan Metni, Hekimsen Kocaeli İlan Metni, Hekimsen Sakarya İlan Metni

2022 © HEKİMSEN | Artık Hekimsen Var
AllJect Design & Development | Developed with for HEKİMSEN