Hekimsen Ankara Şubesi Olağan Seçimli Genel Kurul İlanıdır | HEKİMSEN

Hekimsen Ankara Şubesi Genel Kurul Seçimi İçin Delege ve Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu Seçimi ilan metnidir. Hekimsen Sendikası Ankara Şube Yönetim Kurulunun ağustos ayı toplantısında şube yönetim kurulunun 4 numaralı kararı ile birinci olağan seçimli genel kurul kararı alınmıştır.

Genel Kurul seçimlerinde oy kullanacak delege seçimleri 24.09.2022 tarihinde 10:00-17:00 saatlerinde Mustafa Kemal Mahallesi 2158. Sokak Duru Plaza No:3/11 Çankaya -Ankara adresinde yapılması kararlaştırılmıştır. Delege olmak isteyen üyelerimizin 23.09.2022 tarihine kadar başvuru dilekçesi ve kimlik fotokopisi ile Ankara şube yönetim kuruluna başvurmaları gerekmektedir. Dilekçe örneği Ankara şubeden temin edilebilir. İlgililere saygıyla duyurulur.

Olağan seçimli genel kurulun 15/10/2022 tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasında Mustafa Kemal Mahallesi 2158. Sokak Duru Plaza No:3/11 Çankaya -Ankara adresinde yapılması kararlaştırılmıştır. Bu tarihte salt çoğunluk sağlanamazsa 16/10/2022 tarihinde, aynı adreste aynı saatte çoğunluk aranmaksızın yapılması kararlaştırılmıştır. Seçilen delegelerimizin bu tarihlerde genel kurulda hazır bulunmaları ilanen duyurulur.

Ankara şube başkan adaylarının olağan genel kuruldan 1 (bir) hafta öncesine kadar adaylık dilekçelerini ve yönetim kurulu ve disiplin kurulu listelerini ıslak imzalı dilekçe ve kimlik fotokopileri ile Ankara şubemiz yönetimine şahsen başvuru ile bildirmeleri gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

Şubemiz Denetim Kurulu üyeliğine aday olanların. Genel kuruldan 1 (bir) hafta öncesine kadar ıslak imzalı adaylık dilekçesini ve kimlik fotokopisini şahsen Ankara şube yönetimine iletmeleri gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

Anahtar Kelimeler: Hekimsen Ankara Seçim, Hekimsen Ankara Seçim İlan Metni, Hekimsen Ankara Seçim Duyurusu, Hekimsen Ankara Yönetim Seçimi, Hekimsen Ankara Kurul Seçimi, Hekimsen Ankara Genel Kurulu, Hekimsen Ankara Genel Kurul İlan Metni, Hekimsen Ankara Kurul İlan Metni, Hekimsen Ankara Şubesi Genel Kurulu, Hekimsen Ankara Seçim İlanı, Ankara Şubesi, Ankara, İlan Metni, İlan, Hekimsen Şube, Genel Kurul, Seçim

2022 © HEKİMSEN | Artık Hekimsen Var
Developed with for HEKİMSEN